Bőrbarát ruha

A bőrbarát ruha blogban olvashatnak az öko anyagokból készült ruhákról és magáról a bőrbarát ruha alapanyagairól, eljárásokról.

Friss topikok

Címkék

Archívum

HTML

Bőrbarát ruha - alkalmi ruha

2012.12.03. 10:50 | DivatDiktátor | Szólj hozzá!

A termékek legtöbbjében megtalálható az anyag megjelölése és legtöbbször a gyártó ország is. Utóbbi azonban többnyire csak a szabás-varrás helyszínét jelenti, azt már nemigen tudjuk meg, hol termesztették a ruha alapanyagául szolgáló növényt, vagy hol készült a műszálas textil. A márkás divatcégek saját országukban szinte csak a tervezést végzik el, a gyártás összes többi szakasza más országokban (többnyire a Távol-Keleten) történik.

Az öko textil felhasználásával már alkalmi ruhák is készülnek, ezek teljesen bőrbarát ruhák, és nem okoznak vagy csak nagyon kis esetben okozhatnak irritációt. Bőrbarát növényi és ásványi anyagokkal festik a biopamutot, hogy viselése során semmiképp ne lépjen fel bőrirritáció.

Nézz körül az oldalon: greenculture.hu

Címkék: ruha bőrbarát

A bejegyzés trackback címe:

https://borbarat-ruha.blog.hu/api/trackback/id/tr614944572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása