Bőrbarát ruha

A bőrbarát ruha blogban olvashatnak az öko anyagokból készült ruhákról és magáról a bőrbarát ruha alapanyagairól, eljárásokról.

Friss topikok

Címkék

Archívum

HTML

Üdvözlünk a bőrbarát ruha oldalon

2012.12.03. 10:17 | DivatDiktátor | Szólj hozzá!

Van, aki csak a természetes anyagokat szereti, s van, aki leginkább trendi akar lenni. Mások a praktikus, kényelmes bőrbarát ruha címszavakat keresik, megint mások pedig azt latolgatják, hogyan tudnak folyton növő gyermekeiknek már megint új cipőt venni. Az üzletek palettája a kínai kisbolttól a szupermarketekig, vagy a márkás divatüzletektől a túrkálókig bezárólag nagyon széles, s azt is tudjuk, az ár és a minőség nem feltétlenül egyenesen arányos. Egyáltalán, mit tudhatunk a bennük árult ruhákról, és néhány mennyire bőrbarát ruha?

Van már Budapesten is egy kizárólag bioruhákat árusító üzlet, a Molly's ahol nem egyszerűen biopamut, hanem minősített bőrbarát ruhákat árusítanak, amelyeknél a ruhafesték is környezetbarát és egyben egészségre ártalmatlan, ám megkérik az árát.


A bőrbarát ruha ma már elég könnyen elérhető az alsóneműtől egészen az alkalmi ruhákig.

Nézz körül az oldalon: greenculture.hu

Címkék: ruha bőrbarát

A bejegyzés trackback címe:

https://borbarat-ruha.blog.hu/api/trackback/id/tr824944554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása