Bőrbarát ruha

A bőrbarát ruha blogban olvashatnak az öko anyagokból készült ruhákról és magáról a bőrbarát ruha alapanyagairól, eljárásokról.

Friss topikok

Címkék

Archívum

HTML

Bőrbarát ruha - kis fekete

2012.12.03. 11:03 | DivatDiktátor | Szólj hozzá!

masolat_kis-fekete_1354528558.jpg_500x500

A bőrbarát kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes és nem utolsó sorban kellemes a bőrbarát anyag viselete miatt.

Nézz körül az oldalon: greenculture.hu

Címkék: ruha bőrbarát

Bőrbarát ruha - alkalmi ruha

2012.12.03. 10:50 | DivatDiktátor | Szólj hozzá!

A termékek legtöbbjében megtalálható az anyag megjelölése és legtöbbször a gyártó ország is. Utóbbi azonban többnyire csak a szabás-varrás helyszínét jelenti, azt már nemigen tudjuk meg, hol termesztették a ruha alapanyagául szolgáló növényt, vagy hol készült a műszálas textil. A márkás divatcégek saját országukban szinte csak a tervezést végzik el, a gyártás összes többi szakasza más országokban (többnyire a Távol-Keleten) történik.

Az öko textil felhasználásával már alkalmi ruhák is készülnek, ezek teljesen bőrbarát ruhák, és nem okoznak vagy csak nagyon kis esetben okozhatnak irritációt. Bőrbarát növényi és ásványi anyagokkal festik a biopamutot, hogy viselése során semmiképp ne lépjen fel bőrirritáció.

Nézz körül az oldalon: greenculture.hu

Címkék: ruha bőrbarát

Üdvözlünk a bőrbarát ruha oldalon

2012.12.03. 10:17 | DivatDiktátor | Szólj hozzá!

Van, aki csak a természetes anyagokat szereti, s van, aki leginkább trendi akar lenni. Mások a praktikus, kényelmes bőrbarát ruha címszavakat keresik, megint mások pedig azt latolgatják, hogyan tudnak folyton növő gyermekeiknek már megint új cipőt venni. Az üzletek palettája a kínai kisbolttól a szupermarketekig, vagy a márkás divatüzletektől a túrkálókig bezárólag nagyon széles, s azt is tudjuk, az ár és a minőség nem feltétlenül egyenesen arányos. Egyáltalán, mit tudhatunk a bennük árult ruhákról, és néhány mennyire bőrbarát ruha?

Van már Budapesten is egy kizárólag bioruhákat árusító üzlet, a Molly's ahol nem egyszerűen biopamut, hanem minősített bőrbarát ruhákat árusítanak, amelyeknél a ruhafesték is környezetbarát és egyben egészségre ártalmatlan, ám megkérik az árát.


A bőrbarát ruha ma már elég könnyen elérhető az alsóneműtől egészen az alkalmi ruhákig.

Nézz körül az oldalon: greenculture.hu

Címkék: ruha bőrbarát